CHERITERA KAMI...: Hobi kami yang sama tapi tak serupa

Dec 11, 2012

Hobi kami yang sama tapi tak serupa



Ini koleksi terbaru Ann..seminggu lepas beli di Jualan Gudang Karangkraf..total 9 buku. Murah!kate jualan gudang kan sebab tu la sanggup pergi angkut anak-anak buah sekali.Berbaloi, harap karangkraf akan buat lagi jualan cmni.Hihih.


Ini koleksi terbaru cik B..setelah ditapis2 dari penuh sekotak menjadi ke 4 buah buku sahaja. Baru beli di Big Bad Wolf last Friday. Sebaik xde yg Ann berkenan dkt sini. Just temankan dan bg chance pada cik B pulak utk shopping.

Spot, where's my husband??!!

Perasan tak minat kami sama cuma xserupa dari segi genre die.Ann more tu novel la of course, cik B pulak lagi suka baca pasal ekonomi, business, history etc. 

Korang pulak camne?

4 comments:

~Beb~ said...

dlu zmn skolah suke novel. bleh nangis2. hahahha sengal. tp dah 'membesar' ni kureng dah. tp ade gak la skali due membace. hehehe.

eh promo tu xde tips ape2 cuma tgk nasib, alhamdulillah semua hotel yg nmpk mhl tuh kami pg smua promo and mampu milik lgi. mmg skrg tgh promo. so klu ade hotel2 lain yg promo kite akn share kt FB ku. :)

Ann@zanyra said...

Beb : hahahha..skrg pun Ann msh mcm tu lagi, tgh2 bace tergelak dan tbe2 nanis smp merah2 mate...hahaha

Ann dh Like Fb beb..akan sentiasa flw perkemb. terkini..hihihih

~~AzaLea~~ said...

Bagusny Ann n hubby... suke membaca.. ni lah budaya sebenar yg perlu di terapkan..

Sy kureng bab membaca buku ni.. kalau blog suke lah.. hehehehehe..

Slmt membaca Ann..

Ann@zanyra said...

Azalea : hihihihi...tuela nnti ade anak nk didik diorg suke mmbace jugak ..insyaAllah:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah