CHERITERA KAMI...: Terlebih rajin

Nov 30, 2012

Terlebih rajin


Sekarang tak boleh tgk baju plain mesti rs terrajin pulak nk menjahit manik.Ada pulak cik B yg sangat supportive kt wife die, teman membeli, kasi idea, tukang komen.tq B!

Yg ni sangat simple dah mudah.Beli siap dekat kedai, semeter bp ringgit(lupe pulak), pastu jahit jek la celah2 lubang tu.Sekejap dh boleh siap.Tapi cari yg batu die berkilat tau.


Yang ni projek terbaru.Hahaha.Gigih nak jahit jugak manik ni sebelum pakai.2 hari mengadap bende ni.Yang bunga setompok-setompok tu jangan tanya camne nak jahit,N beli dh siap kt kedai.1 pek 5kuntum RM4.50 tak silap.Niat di hati nak buat sendiri tapi xsempat la.Ade pulak kang yg menjahit kat opis sehari suntuk kan, keje tak jalan.

Ade lg 1 N baru2 sudah jahit jugak, nnti la N tunjuk.Hahahha.Ok, bg setengah org senang dan simple tapi bg N yg baru terhegeh-hegeh ni boleh tak kite nak senyum sengeh bangga diri???Kih3...Orang tak creative, xberseni camni la gayanye.Excited terlebih;p

Klik Ini untuk projek raya aritu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah