CHERITERA KAMI...: Tahun baru utk kami

Nov 29, 2012

Tahun baru utk kami



Dating at plaza angsana, jb...

From now on, kami akan menjadi weekend husband and wife for mmmmmm xtau berapa lame.Sedih??Tipu la kalau jwb x, 2thn kami plng lama pun 4 ke 5 hari jek xbersua muka.Memang tanam niat masa kawin dl, no more PJJ between us after 7 years in long distance relationship tapi nak buat camne kan.Pray for the best.

Bile sedih mesti ingatkan pd kawan2 yg bertahun jadi weekend hasben and ife, yg berbulan2 baru dpt berjmp. Tapi ade ketikanye, kalah jugak tp cepat2 sedarkan diri.KL-johor 4jam lebih.Kalau la hari2 boleh ulang-alik.Hihih.And lg 1 buat semanagat, nnti boleh slalo p singapore.kan b?hahahahha;p

Anyway, ade kwn2 yg tahu mane2 rumah sewa dkt jb??

10 comments:

Falsya said...

hurmmm, kite sehari xjmp husband rase sunyi je..inikan pulak seminggu sekali...harapppppp awak kuat okayh..;)

~Beb~ said...

InsyaAllah.. Doakan uols sll jmpa nnti. Nsib baik ade jln raya yg lurus je dr kl-jb. Hehehhehe kalau aku tuh forsure jap2 tpancul dpan rumah laki. Huhuhuhuhu. Hope benda ni x lama utk uols. Mmg xle terima betol if hubby jauh2. He is my EVERYTHING! Tuhdia!

Eny Abdullah said...

me too PJJ, before marriage 10 years, after marriage, 9 months.. in between perak & kedah.. huhuhu sabar je lah kan...

Ann@zanyra said...

Falsya : kann..sgt la lain rsnye...thanks dear:)

Ann@zanyra said...

Beb : amin..tq beb.pray for the best...byk kene berkorban bile dh PJJ ni..sbaik dlm semnjung lg, buatnye kene menyeberang laut...parah gak tu..huhuhu

Ann@zanyra said...

Eny : skrg masih PJJ lagi yea?camne agknye dlm 9bulan tu eh..mmg perlukan kesabaran dan pengorbanan yg tinggi

Nana said...

nape pjj anne?kita ni nk msk 7thn pjj akhirnya baru bole duduk sama

Ann@zanyra said...

Nana : hasben kene posting dkt kempas.huhuh..tuelanye, bile tgk kwn2 yg lame PJJ ni buat kte rs kuat dan sabar:)

emmylia aziz said...

Anyra dear,good luck ya! You can do it bebeh. Emmy skrg ngah pjj jugak. Tahun depan lg jauh sbb bf keje KK. Pas kawin nnt tak sure dia di mana lg. Huhu. Tak penah terfikir akan terlibat dlm pjj ni,tapi org yg kuat je yg terpilih tau. So be stronger okay!

Ann@zanyra said...

Emmy : yeahhhh....chayoook!!!same2 la kte mnjadi wanita yg kuat..we can do it:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah