CHERITERA KAMI...: Tahniah opismate

Nov 19, 2012

Tahniah opismate


Lagi seorang sahabat opis sudah selamat mendirikan rumahtangga. Alhamdulillah.Arini pengantin datang opis senggeh memanjang jek.Sonot kan kawin!!:)


Pengantin dh sampai..


Cantikkan combination kaler baju diorang...Pengantin jahit sendiri lace and manik2 tu tau.Hand bouquet pun buat sendiri.Boleh kate most of detail dalam majlis ni semua pengantin DIY la.Nampak simple tapi cantik dan sweet yg peting pengantin sendiri puas hati kan?Jeles dgn org yg creative. Selalo berangan nnti nak DIY utk event sendiri?Kawin dh sudah(time kawin dulu sungguh blur)tunggu la birthday ke turn anak2 punye event ke kan.Hihihih:)

The deco..


Takde pelamin ade tempat macam photobooth ni atas pentas


Good job Puteri Gaban!!Cantik DIY awak..Sape2 B2B yg tgh mencari idea DIY utk wedding tu sila la lawat blog Puteri Gaban.

Selamat Pengantin Baru semoga bahagia hingga ke syuga..amin~

8 comments:

Falsya said...

Selamat Pengantin Baru..;)

Ann@zanyra said...

Falsya : tq bg pihak pengantin:)

Nana said...

simple tapi sgt menarik
dah masuk blog wife gaban
tabik la..
seme buat sendiri
kreatif orangnye

Ann@zanyra said...

Nana : kannn..kreatif dan rajin..bertuah gaban..hihiih

Cik Saila said...

ohw! malunya anyra review psl saya *tak tau nak sorok muka kat mana* huhu! terima kasih byk2 la sbb bt entry ni..xtau nak ckp apa..huhu

Ann@zanyra said...

Cik Saila : jgn malu2, sorok la blakang gaban..hihihi..ur welcme pengantin..;)

ayut said...

dtg tgk cik saila kat blog ni..hihihi :)

Ann@zanyra said...

ayut : tgk pengntin cantik eh:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah