CHERITERA KAMI...: Skyfall berhantu

Nov 1, 2012

Skyfall berhantu


Semalam kami dating dengan encik Bond yo.Neves gitu!Hehehe.Thanks to Cik B menang contest dekat Cinema Online. Memang dah target cerita ni. Dapat pulak tiket free.Sbaik dekat berjaya times square, xdela jauh sgt nk g.

Saya mesti pilih;p



Movie selama 2jam setengah ni memang panas. Hot betul la Daniel Craig ni.Terbaik!!Almaklumla Ann memang xmengikuti sangat cerita2 James Bond ni , Cik B jek rajin tapi serius Skyfall ni xmengecewakan.Yg kelakar tu scene hujung2, Ann dengar org belakang Ann dok cakap Still not die?Still not die?hahahahha..Lawak2..Eh dh tgk baru la tau ape yg die ape yg xdie kan..;p

tuan tanah pun nak sibuk jugak;p


Lagu tema Skyfall pun sedap woo. Adele nyanyi memang la awesome!Admire sungguh ngn minah ni.hari ni jek dh bape kali Ann ulang2 dengar lagu ni.;)

Banana Choc chip muffin Starbuck..Sedapppp!!


Memang recommended, xtipu ni.Pergi la tgk kt wayang.Eh..tapi ni atas pendapat Ann la xtau la klu ade yg xsuke yea:)

Siapa la jd pengganti Daniel Craig utk pasni*winK*


2 comments:

~~AzaLea~~ said...

Ann, sy plan nk tgk citer ni.. tp adik kata tak best.. so 50:50.. huhuhu..

Ann@zanyra said...

Azalea : mmg cte yg ni byk drama dr aksi kot tp bg Ann still xmengecewakan la;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah