CHERITERA KAMI...: First time..excited!

Nov 23, 2012

First time..excited!


Kisah semalam..tengah2 call Biro pastue dpt call thru h/p dari popular(tp dalam kepala masa tu ingat MPH sebab igtkan diorg nk infrom renewal card dah siap), so person yg call tu cakap la tahniah cik menang conso contest Popular nak confirmkan ic dan nak tahu nearest populat store utk kte boleh amik hadiah.Seriusss blurrrrrrr!Sebab still igtkan MPH lepastue baru la otak nk pick-up balik pastue cakap pun mcm gagap2 ckit kan.Hahahha..Org tu pun gelak.

Terus ym Nana, siap cakap camni rupenye org call gtau kte menang.Hahhaha.tq Nana.Sorry yea!Entry ni agak excited bunyinye, kate 1st time kan dpt menang contest yg share2 camni yg hdhnye slain dari tiket wayang.Hihihih.Memang tak sangka sebab xtau bile pun closed date contest tu memang xtgk update pun tapi klu dah rezeki.Alhamdulillahhhhhhhhhhhh:)

Dah la name terbalik kan.HAhahah..

Cam tau2 jek pasni akan ade sesi ulang-alik KL-Johor-KL..dapat diskaun ticket legoland.dapat voucher Popular..Yeayyyyy!!Novel lagiiii..dapat beli lego secoet;)

Ape2pun Alhamdulillahhhhh..pasni boleh rjn2 kan diri join contest2 ni..

4 comments:

Nana said...

hehehe siok kan klw dah mrasa menang
nnt mest lg semangat nk join contest lain
tahniah!

Falsya said...

yeayyyyyy!!!menang...congrats..;)

Ann@zanyra said...

Nana : seriuos syok..walaupun conso jek kan..InsyaAllah,mekaseh tau:)

Ann@zanyra said...

Falsya : org tu lagi menang hebat2 dr kte..hihiih..neway, thanks:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah