CHERITERA KAMI...: Sup gear box...(ce teka air ape tu??)

Nov 5, 2012

Sup gear box...(ce teka air ape tu??)


Kami ni memang suka jalan-jalan suka hati tanpa arah.lagi-lagi bila boringkan, kalau malam tu lepas isyak(skrg kan masuk waktu dah awal), siap2 terus keluar. Dah masuk dalam kereta baru la dia tanya dia nak pergi mane ni??Haaaa...mulalah sesi perah otak.

Jalan punya jalan sampai kg.baru.Lalu kg.baru ni dari rasa tak makan pun jadi nak makan. Dari niat nak diet pun sampai xkenal DIET tu ape eh??Kih3...

Nak dijadikan ceritanye..sampai la kami ke 1 kedai comel ni betul-betul dekat slope nak masuk simpang di Jalan Raja Uda. Dia tulis situ, SUP GEAR BOX. Kedai ni memang dh aim dh aritu, pasal cik B jek yg nampak sign tu;p

Dari segi kekemasan dan kebersihan mmg kureng ckit tapi orang sentiasa datang dan pergi.Penuh woo!!Mestila kene korek kenapa kenapa kenapa.

Ann order ayam penyet..Sambal hijau die terbaik wok!Cik b dari tak makan ayam penyet pun jadi makan, so dah tau mana nak pergi lepas ni kalau nk makan ayam penyet together2;p

Serious sambal hijau die maveles..Makan ratah camtu pun sedap. Pedas yg manis?Pedas yg ngam ho la kirenye.Ayam die kecik nak bandingkan dengan ayam penyet AP tu.Xpe kate harga 5.00 jek. Boleh mtk extra.Dun worry;)

Sup gear box.First time order ni.

Masa nk order tny dulu harga, RM30.Ok..jalan jek kate nak rasa kan.Not bad!Daging lembut cuma kene bersabar la tunggu supnye sampai yea:)

Air..mmm..ce teka ni air ape?Sape dpt teka Ann kasi HADIAH!!Betull...tak tipu ni:)

Ada menu2 lain lagi macam pecal lele, sup2 yg pelik2 semua ade la, nak goreng2 pun ada. Akak-akak sini pun peramah2 orangnye.

11 comments:

et said...

hi ann

laju jer komen dengar ada hadiah..hahaha

rasanya air asam boi..hehehe

♥ ROS ♥ said...

Sonoknya kak.. Jeles ros tau.. Hahhha..

Air tu ea?.. Mcm air limau kot.. Ekekek.. :p

Nowwa Fitri said...

sedapnyer sup tu kan!

~~AzaLea~~ said...

try nasib..

Air limau kot..

Ann@zanyra said...

et :hye et...hihih..thanks sudi teka2 tau..nnti email detail kt Ann eh..cantik_menawan25@yahoo.com

Ann@zanyra said...

Ros : jgn la jeles2..ros pun blh sonok2 jugak meh..hihihi..tq sudi teka2..nnti email detail dekat Ann eh..cantik_menawan25@yahoo.com

Ann@zanyra said...

Nowwa Fitri : sedapppppp..mau repeat tu nnti;)

Ann@zanyra said...

Azalea : tq sudi teka2..nnti email detail dkt Ann eh , cantik_menawan25@yahoo.com

myza said...

wahh nk teka jugakk..air durian blnda??

Ann@zanyra said...

myza : tett..air durian belanda kaler putih2 pekat kannnn..xpa2, Hadiah tetap ada:)

anonymous said...

Air epal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah