CHERITERA KAMI...: Durian Crepe

Nov 14, 2012

Durian Crepe


Cmne boleh popular tetbe durian crepe ni eh??Thanks to fb jugak la sebab tau pasal durian crepe ni pun lepas notice ramai yg post psl durian crepe pastue ade yg dh jual online bagai kan. Durian wehh..favourite ni!!Wajib cubaaaaaa!!


1st trial, beli 2 ulas jek RM4 dekat Sumptuous Dessert Ikano(ade jugak Sumptuous di The Garden)..kate trial beli la skit takut xsedap kang rugi pulak..

Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....Sebenarnye RUGI beli 2 ulas jek sebab tersangat la sedapppppp masa makan ni dah dalam kereta ikutkan hati nak jek u-turn beli lagi kan.Hihihih;p

Sedap sangat sampai terlelap2 mate tu ha:)

Nak repeat makan lama menuggu nak keluar g beli xkeluar2 jugak, last2 jumpa yg jual kt fb Ciknor, 5pc RM10 memang cepat sold out. Sebaik rumah ciknor dekat boleh p amik kt rumah jek.Tq Nana sebab rekemenkan Ciknor ni.


Tak nyempat2 dalam blackout ritu, layan jugak durian crepe ni;p


Nanti nak rasa jugak la yg dekat Sweetchat punya

3pcs RM8.90


Myza cakap ade banyak lafi falvour crepe ni, ade buat strawberry choclate etc. Nampak mudah buat sendiri pun boleh, tapi kene seru mood RAJIN dulu;p

6 comments:

Falsya said...

Kite kalau beli mesti beli lebih..kalau 2 mmg xcukup..hehehe

FiZ said...

sedap kan ann...kiter kan...even 5 biji pun rsa xcukup.sebab stu biji skali ngap.hihi

Ann@zanyra said...

Falsya : betul2...rugi beli ckit xpuas nikmat:)

Ann@zanyra said...

FiZ :sedappppp tu mkn smp terpejam2 tu..dahsyat tu sampai sekali ngap..hihihi

~Beb~ said...

Smua org cte pasal durian crepe nih. Nak la jugak cube!

Ann@zanyra said...

Beb : sekali cuba pasti nak lagi dan lagiiiiiii;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah