CHERITERA KAMI...: Breadties

Nov 23, 2012

Breadties


Penangan JJCM sebab tu la xnak tengok nnti ade jek tmpt nk pergi ade jek la rs nk makan tu la ini la.Hahhaha.Salahkan JJCM kan;p

Another new tummy place to discover..Lunch date konon xmo layan nasi2 ni, diet katenye.Cari la western, teringat Breadties di Taman Melawati yg keluar kt JJCM bulan lepas kot. Parking senang xkire la waktu peak ke ape.Dun worry!

Breadties menu

Konsep modern cafe, santai ramai.Ada bun, cake, roti yg menyelerakan tapi xsempat nk try sebab perut dah penuh. Mesti cuba jugak nnti sebab tempat ni memang best dan sedap food die.Meh tgk ape yg kami order.

Spaghetti cabonara boleh lawan cabonara pizza hut.Memang terbaik!Kuah die panas2 lagi, creamy.Isi udang ngn oyster yg fresh. Setiap kali kunyah akan cakap..Mmmm sedapnyeeeee!Hihihi..Tak tipu mungkin nampak kuah banyak pekat akan cepat muak kan.Depends la utk memasing punye ciatarasa:)


Chicken chop..Kuah die pun sedap jugak!Cuma dpt bahagian yg byk isi pulak kalau Ann memang xbape suke.Sebaik ni cik B punye.Hihih...


Mane satu ice lemon tea or passion fruit??Passion fruit tu sedappp!!

Daily menu


Breadties Taman Melawati


Gendang gendut tali kecapi,kenyang perut suka hati:)


7 comments:

~Beb~ said...

sedapnye la tgk pasta tuh! feveret sungguh kalau creamy2 nih. heh.

orked violet said...

rs nye ade perasan kt jaLan2 cr makan.iskk..nk pegi La.harge pon cam OK kan.. nih yg xsaba nih.hoho

orked violet said...

dear, Lupe Lak..Sya da foLLow bLog kamu.free, visit/foLLow Sya jugak ek =)

sya-orked.blogspot.com

Ann@zanyra said...

Beb : sedappp...should try:)

Ann@zanyra said...

orked violet : thanks sudi singgah and follow kami..sure kami akan visit and follow orked back:)

Sharinginfoz said...

sedap gak nampak ni

Ann@zanyra said...

Sharinginfoz : sedap!should try:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah