CHERITERA KAMI...: Aku, Dia dan Tong Sampah

Nov 21, 2012

Aku, Dia dan Tong Sampah


Last few weeks tertengok 1 cerita dkt youtube, ni kes bosan2 saje la search cerita Beto Kusyairi kat youtube.Hahaha..Kantoiiiii kan!Skang kan memasing tgh demam Beto, yea dak??Kte pun xterkecuali ok;p

Terjumpa la cerita Aku, Dia dan Tong Sampah.Tajuk mcm mmm cerita ape ni..tapi layan jek la.Kusyuk tengok sampai abis sebab cerita ni memang terbaik!!Ada yg ckp drama ni ade keluar kt astro tp almaklum Ann ni kurang nonton tv kan.Semua online sajo..velagakkk;p



Sangat sesuai utk sape yg tgh demam beto..Serius dlm ni beto mainkan watak yg sangat la buat kte sengeh senyum sensorang.Just a simple drama tp not bad.

Beto in stich costume..

Ada 2 kali scene Beto menyanyi dalam drama ni. Klik Beto Menyanyi. SweettttTt!!!

Untuk full drama klik Aku, Dia dan Tong Sampah. Happy watching:)

8 comments:

~Beb~ said...

ngehngehngehngeh..aku pon suke gak layan cte2 utube ni klu boifren sbelah xde or x blk koje.. tq share. sure sedap. due2 peberet plakon ku.

Nana said...

Ada tgk kt tv9
Bes kan
cite ni mcm ada kena mgena ngan diri kita skit2 haha

Ann@zanyra said...

Beb : ur most welcome..dh tgk nnti komen best ke x eh..hihihihi

Ann@zanyra said...

Nana :ooo..ade kt tv9 jugak eh..hahah, ketinggalan betul tp mmg best la..waaa..yeke..mesti tgk smbl senyum2 kan..hihihi

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Ann@zanyra said...

saifudin : w'salam sahabat..mekaseh atas doa dan kunjungan..pasti akan kami kunjung balik:)

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah