CHERITERA KAMI...: Projek Memikat Suami

Oct 6, 2012

Projek Memikat Suami


1 of best malay novel. Memang sesuai sangat dibaca untuk wanita yang NAK dan TELAH berumah tangga. Yang belum atau lambattt lagi nak berumahtangga???Should read this book tu sebab confirmla kerat jari lepas korang baca novel ni mesti rasa nak kahwin tu melonjak-lonjak.Kih3;)




Banyak bagi info untuk wanita dan juga lelaki macam mana  bagaimana nak mengenali nak menghidupkan suasana rumahtangga yg bahagia yang ceria dan juga dalam apa juga situasi tanggungjawab masing-masing tak boleh diabaikan. Novel yg santai, kelakar, sedih, rasa nak marah pun ada.Terbaikkkkk!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah