CHERITERA KAMI...: Lawak ke der 2

Oct 3, 2012

Lawak ke der 2


Effect yg agak mendalam dari lawak ke der 1 kepada kami menyebabkan kami tanpa ragu-ragu telah membeli tiket show Lawak ke der 2 di Istana Budaya Sabtu malam lepas. Ceh..effect mendalam la sangat kan. Mendalam la jugak sebab lawak ke der 1 tu kami dok tengok ulang-ulang lagi2 part Jozan dgn Harith Iskander. Ulang-ulang jugak la gelaknye tu. Memang pelawak betul!Ni dari pandangan kami la yea, xtau bagi orang-orang lain:)

Show 8.30pm


Kali ke3 ke Istana Budaya


Sold out!




Belakang tepi hujung sane tu kannnn, ade Neelofa dengan abg Hans.betulla tu ehem2;)


Nabil xde show malam tu, digantikan dengan Doughlas Lim. Not bad!lawak dengan gangnam style dan best giler b*** s***;p


Boboi..mmm..boleh la..xberapa umphh


Jozan..diorang mmg giler!Terbaikkkkk.Adehhh gelak gelak gelakkkkk memnjang


Harith Iskander is a good stand up comedian!Sangat megena lawak die. Best best!


Terbaikkkkk!


Kami sangat enjoy the show malam tu. Hari ni last day tapi tiket dah habis dah.Takpe, tunggu la keluar dekat youtube dengan astro nnti;)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah