CHERITERA KAMI...: Kejutan dari suami

Oct 4, 2012

Kejutan dari suami



Sempena anniversary kami ke2, hari yg penuh dengan kejutan dari cik B.Thanks 4 all the effort. Such a super sweet day to remember. Sebab a week before baru balik dari cuti2, so no cuti2 on anniversary. Masing-masing kerja. Oh, cik b jek kebetulan( i guess) jadual die cuti hari tu.Present pun xde beli ape2. Hahaha..teruk betul la Ann..Xpe, kite postpon eh B;)


Pagi2 dpt delivery purple roses ni.Ceria bilik saya dengan bunga ni. tq B:)


Lepas tu cik B pesan lunch kenyang2 sebab malam nak dinner lambat katenye. 1 hari ok wife ni tak leh nak buat kerja dok nerves pikir ape la B nak buat ni. Mane la B nak bawak ni.Serious nervous!

After maghrib siap2, lagi 1 hal B cakap kene tutup mata tau dari dalam kereta sampai la tempat tu.Ha???

Camni la rupenye. Masa nak keluar dari dalam kereta nak ke dalam ni, dah macam gaya apek dengan marjinah pulak;p


Riak muka bile dah buka kain tutup mata tu.


Suke yg xleh nak ekspressi kan camne dah..Rasa terharu nak nangis pun ade tapi xkeluar pulak air mate ni sebab excited lebih kot;)


Love the frame..B kate die print gambar tu pastue suruh org tu letak. Kreatif B!




Happy 2nd Anniversary dear..May this love forver and ever:)



;p

Seronok bila dapt posing2 di kala tiada orang dan prop yg banyak membantu;)



Really happy..Kalau la masa itu dapat diberhentikan



Tq Fullhouse for the cozy and nice place,good service and delicious food. To lovely B, Love you much3

B...nnti buat lg eh cmni...plsssss;p

6 comments:

shida said...

so sweeet..:)
~~

myza said...

ok nmpk terkejut n keterujaan mu ittew..hehhe sgt romantik d amour :P

Ann@zanyra said...

shida : hihihi...tq;)

Ann@zanyra said...

myza : nmpk kan..bukan buat2 tau..hihihi..

~Beb~ said...

masyaAllah swonok tgk! alhamdulillah and happy anniversary! uwawawawa kite yg tgk ni pon terharu. smoga jodoh berkekalan shgga ke syurgaNya :)

Ann@zanyra said...

Beb : alhamdulillah...sndri pun dok ulang2 tgk sengeh sensorang..amin2...same goes to you dear...tq a lot:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah