CHERITERA KAMI...: Cameron Highlands : YZ Agro Farm

Oct 23, 2012

Cameron Highlands : YZ Agro Farm


Rezeki kami masuk YZ Agro Farm , Kampung Taman Sedia ni tengok buah strawberry banyak lagi yg merah2 menyala.Geram dan tak sabar nak petik sendiri.Minimum 1/2kg, RM20.





Besar jugak farm dekat sini..Giliran cik B pulak nak petik

Penuh 1 bekas plastik tu cukup la 1/2 kg.

Menu-menu lain yg ade jual

Strawberry Milkshake terbaik!sedappppp!2 kali ktorg dtg kedai ni sebab nk repeat milkshake ni:)

Strawberry yg 1/2kg tu pun selamat abis makan dekat kedai ni jugak, xsempat nak bawak balik hotel pun..Terbaik!manis buahnye..Kate pekerja kedai n, masa kami dtg musim strawberry tengah elok sebab tu rs die sedap sebab cuaca panas dan hujan



Bukti datang kali kedua.Sebelum balik KL, singgah beli strawberry 1kg dan milkshake:)



Recommended!

1 tempat yg MESTI datang di Cameron Highlands

2 comments:

♥Acik Alyn♥ said...

strawberi + coklat memang thumb up la.....my peberet

Ann@zanyra said...

Acik Alyn : kan...terbaikkk!!makan xpndg keliling dah:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah