CHERITERA KAMI...: Cameron Highlands : Studio Suite Strawberry Park Resort

Oct 11, 2012

Cameron Highlands : Studio Suite Strawberry Park Resort



Seperti yg dijanjikan(janji la sangatttt;p), moh kte cuci mate tengok bilik di Strawberry Park Resort ni. Kami purchase voucher promotion during Matta fair awal thn aritu. 3h2m, harga?hujung2 nnti la kte reveal kan eh.Tapi kalau ikutkan rate dari wbsite resort sendiri memang murah la promo tu. Harusla grab!Bilik ialah Studio Suite, mintak upgrade masa buat booking tapi xboleh pulak baru nak feeling2 lebih Nora Elena ngan Seth.Tapi takpe Studio Suite ni dah cukup puas hati.

Tadaaaa...Oh, ada bunga atas katil;)

Luas kan?

Heart;)

Tea, coffee, mineral water and kettle

Washroom pun super luas...boleh nak bergolek2 dalam ni;p

Bluekkkk;p



Selipar, selimut tebal dan peti besi..Hihih(pic taken from h/p kot tu yg xbape clear)


At balcony bilik

:)

View dari balcony bilik..memang request tak nak view yg hutan2 sangat tapi view kami ni agak terhalang dengan pokok tinggi itu.Its ok, time ni jek pun dok kat balcony banyak masa spend kt luar dan dalam bilik...upsssss;p




Jom masuk bilik..Kite rehat2, tdo sejam dua ada lagi tempat nak dituju nanti;p

4 comments:

Neeja Zawawi said...

ann nak tau no contact resort ni..and price dia brapa. neja gi sana selalu dok kat iris house tp last visit tu hotel dia x berapa terjaga dah...so sad..

myza said...

aik kata nk revealprice..tipu tauuuuuw hihihi

Ann@zanyra said...

Neeja Zawawi : nnti Ann reveal harga and detail resort eh..yeala, bile g cuti2 tmpt tdo pun mestila nk yg selesa kan

Ann@zanyra said...

myza : hahahah..mksdnye cte pasal resort ni xabis lagi la:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah