CHERITERA KAMI...: Cameron Highlands : Steamboat Snack Corner

Oct 28, 2012

Cameron Highlands : Steamboat Snack Corner


Hye korang...Salam Aidiladha..nak abiskan kisah cuti2 Cameron ni..pleasee jangan bosan yea;)

Malam kedua kami dah aim nak makan Steamboat. kebetulan masa hari first kami ke Tanah Rata Tea Plantation, ternampak 1 kedai setambot ni  bersebelahan dengan hotel de La Fern.Memang betul2  tepi jalan Brichang-Tanah rata. Jom panaskan badan.

Actually slain steamboat ade jugak menu2 ala-carte lai yg dijual. Oh, untuk steamboat ni bukan sistem buffet yg boleh pilih2 bagai tu. Dia memang dh bagi siap2 dalam pakej tu RM24/pax tak silap. Memang sangat banyak, murah woo!

Abaikan muka yg tak semenggah tu, penat sangat berjalan agaknyekan..Cuba fokus pada makanan yg ada atas meja tu.banyak!


Kuah tomyam yg blh thn pedas tapi xsekick Steambot Ketam dan Johnys:)


Ruang kedai yg selasa, service bagus,tempat parking pun senang.Sebelah kiri kedai ni ade jual souvenirs.

2 comments:

~Beb~ said...

Oh my feveret!!! Ketam n jonis pong. Hihihi btw salam aidiladha :)

Ann@zanyra said...

Beb : feveret jugak!salam aidiladha;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah