CHERITERA KAMI...: Cameron Highlands : SCorner..FM murah

Oct 8, 2012

Cameron Highlands : SCorner..FM murah


Actually SCorner ni xmasuk dalam list utk singgah tapi ntah camne nampak tertarik pulak sebab tempat ni betul2 dekat tepi jalan lepas tu memang terang-terang nampak bila turun dari Cactus Point.


SCorner betul2 kat yg ade Strawberry ni. Parking senang.

Ruang dalam SCorner

Ada jual bermacam mushroom. Boleh tengok sendiri mushroom yg pelbagai jenis dan bentuk.

Ade mini strawberry farm tapi tak berapa menarik sebanyak kecil so feeling nak petik2 buat tu nan hado plus buah2 strawberry yg ada xberapa menarik pulak tengoknye.So, just tengok dari luar sahaja:)

Kedai souvenirs yang meriah. Comel jek tengok semua merah dan strawberry kan. Kalau bawak budak-budak ni, siap sedia jek la. Anyway, nak bagitau few tempat ktorg dah survey FM(fridge magnet) dekat sini yg murah, banyak pilihan dan cantik-cantik. 6 pieces RM10. Dua  kali ok kami datang sini sebab nak beli FM punya pasal:)


Ada lagi kedai2 lain jual teh, sayur, buah-buahan dan cafe tapi biasa2 jek la. So, kami memang rekemen kan SCorner untuk sesapa yg nak cari FM Cameron. Pasar malam pun kalah tau;p





10 comments:

~Beb~ said...

eh lamanye tak ke CM. rindu bebeno rse nye!

myza said...

nmpk ritu time turun tp dh penat jln2 kt tmn rama2 hhihi,...qaish pn dh tido.murah tu fm 6 rm10!!!!!

pnsusu said...

bestnya..murah toi fm tu

Ann@zanyra said...

Beb : ape lg, kene terjah CH ni:)

Ann@zanyra said...

myza : murah oiii, nnti naik lg p la singgah

Ann@zanyra said...

pnsusu : bestt, murah dan cantik FM die:)

Nana said...

slalu beli fm kt pasar malam
bese dpt lebih dari kedai2 tp jalan murah sket

Ann@zanyra said...

Nana : psr mlm time kami survey ritu xbyk pilihan xtau la mungkin kedai xbyk ke sbb hujan..huhuhu

Ya ALya said...

Kt kea farm fm ni rm1 je.....mmg murah....

Ann@zanyra said...

Ya ALya : xbyk pilihan kot kt situ ms kami p dl la..hihihi..dok rambang mata tgk sayur2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah