CHERITERA KAMI...: Cameron Highlands : Pasar Malam Brinchang

Oct 12, 2012

Cameron Highlands : Pasar Malam Brinchang


Dari Cameron Valley Tanah Rata kami patah balik ke Pekan Brinchang. Memang xsah datang Cameron kalau xdpt singgah ke Pasar Malam Brinchang kan? Dan2 kami sampai pekan tu dah maghrib, hujan turun xberapa lebat. Parking pun nasib baik la ada selit2 jek mana muat, tu la kelebihan berjalan-jalan bawak kereta cumey ni;)


Sangat tak sama dengan pasar malam biasa dekat sini sebab nampak warna-warni sangat dengan bunga-bunganye dengan sayur-sayur yg nampak fresh tu. Pasar malam ni terbahagi pada 2 bahagian. 1 side untuk sayur-sayur, buah-buahan dan souvenirs.




5 pek tu RM20 tak silap. 1 pek ada 6 tangkai rasenye. Murahhhh!!
Kalau time hujan2 ni lagi la senang nak dapat murah:)
Ohh..hanya tengok saja, nak beli pun nak buat ape kan??tapi suke tengok warna-warni ceria


The other side sesak skit sebab part jual-jual makanan dan tshirt2..So, xbanyak gambar pun. Dengan hujan ,sesak dan lapar mood nak amik gambar dan bergambar nan hado. Tapau dinner sikit untuk makan di hotel.





Malam tido menyesal pulak tak beli stokin ngn glove.Sejukkkk sesangatttttt!Dah la nak bangun awal sebab ade Projek Giler Confident namenye..kih3..;p

4 comments:

Saya Disini said...

bnyknye bunga..cantik

Ann@zanyra said...

Saya Disini : cantik sgt..geram tgk..tapi tgk jek la:)

zila manaf said...

cantek :) xpenah pi

Ann@zanyra said...

zila manaf : nnti dtg CH, kene g sini tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah