CHERITERA KAMI...: Cameron Highlands : Multicrops Central Market

Oct 10, 2012

Cameron Highlands : Multicrops Central Market


Ok. Ini memang plan singgah sebab ade mention cakap macam2 barang jual dan harga reasonable.Location Multicrops ni kalau dari simpang pulai memang betul2 sebelum turun bukit ke pekan brinchang, memang kte akan lalu la kawasan ni. Kiri kanan kedai.

Selamat datang ke Arked Peladangan CH;)


Jom kami bawak ada pusing2 arked yea;)

Kedai yg pertama..Masuk tawaf 1 kedai belek2 barang tengok2 harga...huishh..Mahall..ok!Next please;)




Mungkin yg ini baru MCM tu kot.yg kedai sebelah2 nye bukan. Mmm..confius tapi jalan aje. masuk jek semua kedai, bile lagi. Menarik jugak bile masuk MCM ni, macam-macam ade.

Kalau lah bunga dapat berkata-kata

Heart:)

FM pun ada..3 for RM10.Mahal kan dari SCorner tadi tapi yg membezakan ada FM yg hanya kat sini jek korang jumpa design dia.Not bad!Beli la jugak 3 keping tu;)



Cameron dengan cactus memang xdapat dipisahkan. Beli 1 untuk opismate. Nak pilih pun rambang mate sebab banyak pilihan.1 for RM5.


;p

Geram bile tgk bunga warna warni ceria ni.

Cantik sangat la awak ni.Tak beli pun sekadar lihat cuci2 mata takut nnti cepat pulak layunye bile bawak turun.

Ni mat bunga saya;)

Last day kt Ch kami beli ni dekat MCM ni. Tengok cam pelik kan lain dari yg lain kononnye. Tanya ape name bunga ni dekat staff situ, semua xtau.Takpela..beli aje. Cik B kate ni kire souvenir utk diri die.Skang dah kecut dh periuk kera tu.Eh, name die baby periuk kera;)


Singgah ke Uncle Sam farm sebab mencari toilet punye pasal. Adeh..xbest betul time syok berjalan, perut buat hal kan.Sabau jek la..Hihihiih.

Perjalan diteruskan ke next entry;)



2 comments:

Nana said...

uwaaaaaaaa beznye cameron
rindu nye

Ann@zanyra said...

Nana : moh la p cameron lg..kami ni dh berzaman x p..tu yg macam jakun..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah