CHERITERA KAMI...: Cameron Highlands : Kea Farm

Oct 30, 2012

Cameron Highlands : Kea Farm


Ok...ni mmg entry last punye psl cuti2 CH kami. Tempat last yang kami singgah sebelum turun dari CH, Kea Farm. Rasanye tempat ni jatuh tempat WAJIB singgah jugak kot bile dtg Kea Farm. Meriah!Macam-macam ade jual tinggal nak pilih jek yang bat rambang mata tu;p

Bagi treatment dkt kereta cumey ini dulu, penat die naik gunung turun gunung kan..Recommended bengkel ni bersebelah Villa Sri Juliana Brinchang, service cepat dan terbaik!


Selamat Datang ke Kea Farm Cameron Highlands..Sila pilih jangan malu nnti rugi;p


Kami memang jalan dari hujung ke hujung, beza setiap kedai dari segi harga, kualiti dan kuntiti barang tu. Ada kedai ni jual tu tapi xde jual ni tapi harga murah. Ada cmni ade camtu. Pepandai la pilih yea:)


Strawberry kering pulak, ade kedai jual yg betul2 kering punye ade yg basah2 ckit. Ann beli 2-2, rasa??Kering macam lagi sedap kot;)


1-1nye kedai yg bagi tester jagung tu. Jagung makan mentah camtu pun dah manis, terbaik!Same jek kot jagung mane2 kedai pun kan, murah ke tak pastue dpt tester ke x jek.hehehhe.

Segala sayur,teh semua kami beli dekat sini. Penuh la jugak tangan kiri kanan.Alhamdulillah..dapat la beli utk family.

Tamatla kisah cuti2 kami di Cameron Highlands. Special thanks to Neenaanuar sebab dari blog die la kami jadi jatuh cinta dengan Strawberry Park Resort and to Mr.Kumai, blog yg sangat banyak info tentang Cameron Highlands.


Fuhhh...legaaaaaa~~

6 comments:

Falsya said...

tmpt ini adalah wajib kan..;)

♥ ROS ♥ said...

Bsstnyer kak... Ros pun tringin nak pi... Comel sgt akk ni...

**slaam pkenalan... :)

Ann@zanyra said...

Falsya : betul2..xlengkap cuti2 CH klu x p:)

Ann@zanyra said...

ROS : hye..salam perkenalan..akak pun skian lame x pergi tu yg mcm jakun gitu kan..hihihi..tq Ros;)

~~AzaLea~~ said...

Ann, kebanyakkan wanita mmg suke giler g cameron kan.. sy wlpun dh g last year, tp still nk g lagi..

Ann@zanyra said...

Azalea : betul..Ann pun rs nk pergi lg nnti..nyaman dkt sini..nk pergi tmpt pun dekat2 jek:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah