CHERITERA KAMI...: Cameron Highlands : Cek-in Strawberry Park Resort

Oct 10, 2012

Cameron Highlands : Cek-in Strawberry Park Resort


Selesai lunch dekat Medan Selera Brinchang..(mule2 cuak jugak ingatkan xde kedai makan melayu dekat Brinchang tu..sebaik la ternampak Medan Selera ni), terus kami decide nak pergi cek-in dulu. Rugi cek-in lambat2 kan, kalau free lain cte.



Tak susah nak cari resort ni, jalan masuk dekat sahaja dengan kelab golf cameron. Cuma yang adventurenye resort ni jauhhhhhhhhh ke dalam. Memang betul la ade yg review cakap resort ni ceruk la, sunyi la ape la. tapi ok la tu. Baru la nyaman gitu kan;)



Malam-malam lalu jalan ni cuak jugak..macam2 la bende terpikir;p

Alhamdulillah..Selamat sampai ke Strawberry Park Resort

Bile tengok kereta banyak maksudnye ramai la orang kan

Memang ramai. First time kene beratur time cek-in dalam je few minutes jugak la. Takde pun nak bagi welcome drink ke ape ke kan.Improve sikit pleasee.Kami datang jauh2 ni at least serve la something service kasi up ckit yea.Ape-ape pun xde masalah during cek-in. Berjalan lancar.


Jambatan sudah roboh..sudah roboh..mana jek la cik B jmp jambatan gantung ni.Huhuh..

Ni dekat pintu masuk Spa.. tak sempat nak masuk dan nak guna spa.(gambar bercampur dengan 2nd day)



Sini la bilik kami.. belah kanan, hujung sane.hihihih..

Bermulala pengalaman menginap di Strawberry Park yg sejukkkk bangat;)


Next entry kite tunjuk bilik pulak yea;)

3 comments:

Saya Disini said...

bestnye...sejuk ye rsa

Ann@zanyra said...

Saya Disini : sejukkk time mlm..gigil2 la jugak:)

Myra Jay said...

MJ pernah menginap di Strawberry Park, dapat hadiah menang contest..
TIOGA Deluxe Suite :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah