CHERITERA KAMI...: Cameron Highlands : Cameron Valley Tanah Rata

Oct 11, 2012

Cameron Highlands : Cameron Valley Tanah Rata


Meh nak gtau kalau ade yg xtau or ada yg dah tau pun saje2 la nk gtau jugak yg dekat cameron ni ade 2 Cameron Valley atau name lain Bharat Tea Plantation. Satu di Kuala Terla, satu lagi kat Tanah Rata.

After cek-in, tengah golek2 hujan pulak.Perghhhh,bertambah sedap dan syok golek2 dalam bilik tu. Lepas hujan dah reda, baru la kami sambung jalan2.


Adeh...lalu kejap jalan Tanah Rata tu jek pun dh pening. Sebaik la xjauh sangat Cameron valley ni dr tanah rata. Dah lain sangat dari Ann pernah pergi 10tahun lepas.Hahahah.Besar dan parking space pun banyak.lagi selesa.

View dari cafe. masa ni dah nak tutup dah cafe. So, xdela nak minum air bagai. Just datang utk ambil gambar je and enjoy the green view.





Nampak kabus tebal belakang tu. Baru lepas hujan kan.




Tak turun bawah pun.Just duduk2 jek kat sini.Tinggi benar nak turun, lagipun bawah tu ade group dok sibuk amik gambar raya beramai-ramai.Meriah pulak tengoknye:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah