CHERITERA KAMI...: Cameron Highlands : Buffet breakfast & bye-bye Strawberry Park Resort

Oct 29, 2012

Cameron Highlands : Buffet breakfast & bye-bye Strawberry Park Resort


Hari terakhir di Strawberry Park Resort,  seawal 7.00am kami dah turun breakfast.Sebab nye nak amik port meja dekat luar dan tak nak menunggu lama. Tapi sebab ari last ni hari Isnin, should be tak ramai org sangat la time breakfast ni. Breakfast kami masa hari yg sebelumnye terpaksa menunggu giliran sebab guest sangat ramai. Restoran yg xdela besar mana tu memang xdapat nak menampung.Diorg ade bukak 1 lagi cafe dekat 2nd floor tapi ramai yg xnak sebab cafe tu not open air. Masing-masing sanggup menunggu.No picture during that crowded moment, malas, mood belum mari;p

Ni lanye port yg nak sangat tu.memang hot seat. kalau boleh semua org nak port luar.Fresh air!


Sedap2 makanan dia. menu standard la . Muffin and bun(tak ingat ape namenye)  dia sedap!


Dah puas tenung kehijauan, perut dah kenyang. Sambung jalan2 aorund the resort before kemas2 untuk cek-out. Decide cek-out awal sebab nak singgah YZ Agro Farm lagi dan nak shopping lagi;)





Bye-bye Strawberry Park Resort, we enjoy our holiday and stay here. Recommended to those who want to feel calm  and peaceful resort at Cameron Highlands.

gembira sangat kan???;)


Oh , yea sorry lambat menjawap soalan tentang harga kami dapat untuk stay 3d2n  di Strawberry Park Resort ni...Total RM460.Murah!Separuh lebih dari publish rate. Memang berbaloi-baloi.Yippieee!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah