CHERITERA KAMI...: Bermula cerita cuti2 bersiri;)

Oct 8, 2012

Bermula cerita cuti2 bersiri;)



Cuti2 last 2 or 3 weeks ago. Antara tempat yg xde dalam list asalnye, tapi tersangkut TERbeli voucher masa matta fair bulan 3 ritu. Voucher dah nak expired baru terhegeh2 nak pergi.Hihih..

Perjalanan yg pada awalnye alhamdulillah xpanas sangat, mendung2 gitu

Yeay...dah nampak dah..Cameron Highlands, here we come!


Excited sangat sebab memasing memang lameeeee giler xmenjejakkan kaki kt Cameron.Sebaik la ada Simpang Pulai ni, kalau naik ikut Tapah tu memang bye2 la. Sampai bila2 tak naik la Cameron ni.Huhuhu.

Cuaca agak mencemburui kami..Sedang elok mendaki ke puncak, hujan lebat tetiba. Kabus sepanjang perjalanan.Pasrah jekla. Cuak pun ada. Yeala,kabus tebal memang xnampak jalan kat depan tu.


Alhamdulillah..makin sampai ke atas, hujan pun dah stop. Bertambah excited bila dah stat nampak pemandangan macam ni.


Nantikan episode2 perjalanan kami sepanjang 3h2m di Cameron;)

2 comments:

Neeja Zawawi said...

ann...neja pun baru blk dr cameron..cuti wiken lepas

Ann@zanyra said...

neeja : yeke...best kan?N pun rs mcm nk pergi lg jek:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah