CHERITERA KAMI...: Untuk Tiga Hari....sahaja

Sep 20, 2012

Untuk Tiga Hari....sahaja


Saja nak update sempena hari tayangan Filem Untuk Tiga Hari harini. Hahhaha..alasan diterima kan??Seminggu tak update blog;p

Dapat join Malam Gala sempena Majlis Preview filem Untuk Tiga Hari. Memang meriah xsama suasananye dengan pengalamn Ann pernah pergi Pratonton sebelum ni.Hihihi.Baru 2 kali kot. Tapi 1 of the reason sebab venue Malam Gala ni dekat je kat Pavillion so no need to rush nak ngadap jem bagai lepas Maghrib boleh pergi lenggang2 dari rumah.

Actually ntah macam mane giler betul memang aim la nak dpt free ticket movie ni, so selalo la jugak jenguk2 fb Untuk Tiga Hari. Diorang sellao buat contest tapi Ann selalo lambat.Sampai la hari isnin last week sebelum nak shut down pc ofc ni, perasan die tny soalan "Siapa penulis novel Untuk Tiga Hari??" Ann pun jwb la Ahadiat Akashah. Tengok2 Ann org ke-6 yg jawab sebab die nak 3 org terpantas. Kuciwa2. Sekali die tag Name Ann suh email detail ke sebab menang. Rupenye orang yg jwb awal2 tu dah pernah menang. So xdikire la. Pape ntah kan..dah memang tak yah sibuk2 nak jawab. bagi la peluang kat orang lain. Euuwww..Eh...apsal dah meleret sangat cerita ni.



Malam gala hari Selasa, menangnye hari Isnin. Sebaik la Cik b xkeje cuma die ade presentation esoknye tapi sebab die kesian kt wife comel die ni ditemankan la jugak.Hihih.Tq B;)

Pendaftaran stat kul 7pm. Ktorg kul 815 baru sampai. Masa tu dah dengar kompang la bagai. Dah agak mesti gimik diorg ni. Termiss la part diorg berarak dari bawah Pavillion tu.So, tunggu jek la siap2 kt TGV.



Pelakon2 utama Untuk Tiga Hari..siap ade pelamin lagi..Sangat Meriah

Camni pun jadi la kan..dengan Mr. Penerbit, Sharad Sharan

Guest..datin, Datin & Datin


Mereka yang menjayakan filem ini

Bersama 1 of pasangan pengantin.Rashidi memang nampak sangat ramah dan mesra. 

Cik B dan hazama(OST Untuk Tiga Hari)

Dengan abg Hans.Betul la abang kan??Oh, abaikan muke Ann yang pelik ntah excited sangat kot gayanye;p

Sebelum tayangan bermula


Sinopsis perlu cerita ke?rasanye mostly dah tau kan banyak dah kat radio, tv dok iklan pasal movie ni.

Komen??Lari dari konsep Lagenda Budak Setan & Ombak Rindu yang banyak scene romantik2 tu kan, xbosan la tengok cerita ni sebab ade unsur2 komedi cuma hujung-hujung tu dah slow ckit.Takde la membazir nak spend duit sikit utk tgk filem ni di cinema.Ann tak pernah baca novel ni so xboleh nak comparekan tapi sebab Ann memang suke dekat sweet couple Shidi & Vanidah Imran antara reason nk jugak tgk filem ni.

Video dan gambar lagi di Runwitme. Jom tengok filem ni, dan Like fb Untuk Tiga Hari. Macam2 contest dan hadiah best2 ade:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah