CHERITERA KAMI...: Syawal 28, Kenduri dan Mini Open House

Sep 21, 2012

Syawal 28, Kenduri dan Mini Open House


Cerita Syawal masih ade baki lagi, ni la gayanye bile raya sebulan..Time raya la ni feel nak jumpa dan berkumpul tu lebih excited..kan?

Anyway, kami sekeluarga berkesempatan buat kenduri doa selamat dan mini open house dah alang-alang tu kan jemput la sedara-mara dan sahabat handai. Maaf jika ada yg terasa kalau tak jemput, insyaAllah thn depan ade rezeki kte up lagi.Hihihih..

Kenduri bermula jam 11.30pagi

Jemput sekali sekolah tahfiz berdekatan

Sesi menjamu selera..Baru perasan gambar makanan xde, xsempat pun nak amik. Makanan haritu ade sikit order catering, selebihnye ayam goreng, sambal udang, spagheti seafood, kuetiau, kek batik(ann buat xsempat amik gmbr...wuwuw)...semua kami atau lebih tepatnye mak yg masak. Ada jugak laksa dari SIL.

Tak sangka sebenarnye dalam ade kawan-kawan cakap xsempat la xsure la ape, ramai la jugak yg dtg.Terima kasih yea sudi dtg. Maaf mane yg terkurang ada yang dah siap2 request menu utk tahun depan pun. InsyaAllah....

Tak menang tangan jugak..yg datang tak berhenti banyak jugak tak sempat nak bergambar same. Nak melayan pun kejap ke sini kejap ke sana.

My Bff, mereke yg berdarah manis:)



 Kawan rapat dari sekolah rendah..

 My buddies

 Cik B with his old friend

:)


Comel la awak pkai tudung:)


Weeeee~~~;p


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah