CHERITERA KAMI...: Syawal 18 Jamuan Raya Lagi..

Sep 7, 2012

Syawal 18 Jamuan Raya Lagi..


Rabu baru ni, dekat office ade buat Jamuran Raya. Sebelum Jamuan, ade staff meeting dulu. Tak Best kan??Dalam syok2 prepare utk jamuan tu berdebar jugak kot2 la kene bambu time meeting ke.Mane nak agak mood MD(Managing Director) kite tu. Kejap ok, kejap tak. Tapi alhamdulillahhhh...everything ok. Meeting pun smooth jek. Maybe MD pun dh stat mood cuti 2minggu die.HIHIHIHIHIH. MD kite cuti 2 minggu woo stat semalam;)


Gegurl tengah prepare susun2 makanan utk jamuan. Meja meeting dah penuh. Time meeting memasing tak nampak muka, nampak makanan jek.Hehhehe

Meeting ada la dalam 45minit, pastue semua tak sabar dah nak ngap.Kami staff ada 11orang termasuk management. Lepas tu jemput our Chairman and wife. Total yg ade masa jamuan haritu 13 orang. Tapi menu ktorg sangat la tersangat la meriah.

Soto, Laksa, roti jala, nasi tomato, sate, rendang daging, lemang, buah,2 dessert yg macam.Giler banyak utk 13orang.

Sebelum makan, amik gambar dulu gegurl sekalian termasuk makcik.Makcik ni sporting betul time suruh pose.Hihihih.Tema kami gegurl hijau yg bermacam tone:)

Muka kekenyangan memasing. Jejaka di belakang itu, disptach kami yg berdedikasi:)


Lepas Chairman balik, semua sibuk amik plastik memasing tapau makanan bawak balik rumah. Semua tak masak hari tu. Makan lauk jamuan kt office yg banyak balance lagi. Ape-ape pun Alhamdulillah...Seronok sekali skala dapat macam ni. Kalau tak, sunyi sepi jek;p

2 comments:

Saya Disini said...

tema hijau ke?

Ann@zanyra said...

Saya Disini : aah..tema staff perempuan hijau:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah