CHERITERA KAMI...: Syawal 15 I Jamuan Raya Masjid Al-Ansar

Sep 6, 2012

Syawal 15 I Jamuan Raya Masjid Al-Ansar


Dari rasa biasa-biasa, bersemngat pulak nak pergi open masjid ni. Ayah Ann dah mmg antara org2 yg penting setiap kali ada event dekat masjid. Kebetulan Mak nak pergi, kami pun follow sekali la.

Punya malas nak iron bj kurung, sarung jek la mn yg xyah iron:)

Ramai betul orang. Katenye tahun ni paling ramai dari sebelum-sebelum ni. VIP xabis berucap lagi, ramai dah beratur kat gerai nak ambil makanan. Macam-macam menu ada. laksa, sate, western food ( Terbaik dari Al-Ansar steak house), aiskrim, kambing golek, cendol, lontong, mee kari. Macam-macam la.Pilih je mane yg nak. Gerai yang paling hangat western food dengan kambing golek.

Tunggu jek la dari tepi, seat semua dh fully occupied


Memasing tak sabar dah nak makan ni


Gerai lontong,menang gerai tercantik...lead by En.Abd Malek..yeayyy!!
mak yang tlg ikat-ikat sampul duit ry tu;)











Sampai ke tangga adik-adik ni beratur dan makan, full house


Meriah..Meriah..

Sambil seronok makan, dapat jugak jumpa jiran-jiran sekariah. Ada la ternampak kawan-kawan sekolah, cuma tak sempat nak bertegur sapa.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah