CHERITERA KAMI...: Syawal 11, Happy Birthday Mak

Sep 6, 2012

Syawal 11, Happy Birthday Mak


Selalonye every time birthday mak..kami adik-beradik mesti ada plan something. either buat makan-makan ke bg present ke. This year last minute plan, alang beli kek, Ann beli sate, angah beli mknn tambahan. Sebab xbgtau mak..die pun hari tu hari last puasa 6. So, mak pun mesti ada masak nasi ngn lauk-pauk utk buka sekali kan.

Just a simple celebration, tanda ingatan dan sayang kami pada Mak terchenta. Alhamdulillah, mak pun macam terkejut jugak la tak sangka ada kek bagai. Tapi dia cakap dah boleh agak Ann beli sate sebab lame sangat pergi kedai ( Ann after kerja balik rumah dulu, pastue cakap kat mak nak pergi keluar pergi kedai). Cehh...pasni xblh jadi la trick camni kan..HIhihih..


Kek choc sedap


Potong kek lepas dh settle makan. tu yg nampak makanan pun tinggal sikit.

Untuk Mak...Semoga panjang umur, semoga kami anak-anak mak diberi kesemptan lagi untuk berbakti dan menjaga mak walaupun memang tak mampu nak balas segala pengorbanan dan jasa mak.Semoga Mak dipanjang umur, diberikan kesihatan tubuh badan, sentiasa gembira ceria, dimurahkan rezeki dan semoga mak dapat menjejakkan kaki ke tanah suci nanti.Amin...InsyaAllah


❤ you Mak

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah