CHERITERA KAMI...: Step Up Revolution

Sep 4, 2012

Step Up Revolution



Minggu raya pertama rsnye kami pergi tengok cerita Step Up Revolution ni. Antara sebab-sebab tengok cerita ni ialah sebab nak dah lame tak jejak cinema pastue time nak pergi tengok ni xbanyak movie yang best. Ann memang suka cerita yg ade dance bagai ni. Step first Ann follow masa tu zaman kt U. Beli cd, tengok ngn mmber kt bilik. Dapat pulak mmber yg sekepala suke tgk cerita camtu.Syok woo.Rasa nak menari same jek bile tengok cerita camni.(tak sedar diri;p).

Actually xberapa sesuai la klu nak bawak anak-anak pergi tengok. Sebab pakaian diorg dalam ni xsemenggah sangat. Nak bawak hasben pun xboleh sebenarnye tapiiii layan kan aje. Pepandai la kome yea;p

Step Up Revolution ni pun xmengecewakan. Mengikut peredaran masa sebab berkaitan dengan flash mob.Sekarang kan hangat jugak dengan Mob ni. Lepastue ada la moral of the story dia, friendship, trust, kerjasama. Tengok pada yang baik jek la:)


Siapa2 yang tak tengok lagi, boleh la g tengok.Still ada lagi kt cinema.

Korang ada tengok tak video preggy mom kt Malaysia wat flash mob under Drypers tak silap buat flash mob dekat Shopping complex??Comel jek. One day nak rasa jugak la camne ada dalam situasi/ tempat kejadian org tengah buat flash mob. Mesti exciting kan??!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah