CHERITERA KAMI...: Sampai ke Tapah baru jumpa

Sep 11, 2012

Sampai ke Tapah baru jumpa


Dari entry Mana nak dapat?? Siapa yang ada??  Ada yg komen cakap area Sepang banyak, ada yg cakap die jual tapi xtinggal contact camne nak tny lanjut...wuwuwuuw..Ada jugak yg ajak dtg ry rumah sebab ade kuih tu kt rumah die..tp jauh la pulak..

Sampai dah nak abis Syawal ni baru la terjumpa dengan kuih itu..Alhamdulillah..rejeki.Walaupun xbape umphh xrangup sangat sebab tebal tapi jadi la buat rasa kan dari xde.Nti kalau ada yg jual, gtau yea:)

RM15...@RnR Tapah...Jauh wooo sampai Tapah baru jumpa:)

2 comments:

~~AzaLea~~ said...

hehehe.. finally.. tercapai jua hasrat..

Ann@zanyra said...

Aza : tuela...finally...alhamdulillah:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah