CHERITERA KAMI...: Nervous nak screen test

Sep 27, 2012

Nervous nak screen test



Last week Ann ke pejabat MIG dekat Taman Medan. Pergi sensorang je so xdela nak gedik2 dalam tu. Malu-malu, nervous jugak la nak masuk dlm ni kate nak screen test la sangat kan. Ramai jugak orang kt reception tu. Potong mood jek nak amik2 gambar konon..Hihihih


Cantik jugak ofc MIG. 1 corner lot sampai ke atas tu la die punye. 

Takde maknenye nak screen test. Just nak amik hadiah menang contest 8 jam haritu. Tak dapat nak attend event diorg buat utk bagi hadiah sekali pratonton filem Salam Cinta. Jadinye diorg suruh collect dkt ofc jek la. Dah 2minggu jugak la tak berambil hadiahnye.Huhuhuh.


Ni la hadiahnye.Kate saguhati kan. Ok la tu, ade 4DVD original filem2 MIG dengan t-shirt.Tq MIG.



4 comments:

Nana said...

wah dah maju skang
makin banyak menang kontes hehee

Ann@zanyra said...

Nana : heheh..rejeki2..xterkejar dgn org tu..:)

Falsya said...

phewittttt...bestnyeeeee...;)

Ann@zanyra said...

Falsya : hehehehhe...rejeki:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah