CHERITERA KAMI...: Raya rumah artis

Aug 29, 2012

Raya rumah artis



Ni kisah lame dah, artis ni pun baru-baru jek pindah rumah masa ni.Cantik dan besarrrr!


Dining hall




Ann pergi raya ni dengan mak, kakak dan anak buah. Masa ni Ann belum kawin lagi. Memang dah lama dah ni. Pergi pun sebab kakak yg ajak die dapat invitation open house rumah artis ni. Kite pun tumpang nyibuk la kan.Hihihih.

Mak Ann naik sampai atas, masuk bilik artis tu bagai tapi Ann xikut pun. Ann lepak 1 port yang best dekat rumah artis ni.


Swimming pool.Depan tu bukit2, redup je kawasan ni.


Actually byk lagi gambar. Gambar ngan tuan rumah pun ada, tapi ntah mane hilangnye. So, publish mane yg selamat jek la yea. Masa dtg ni, Ann igt jumpa Abby Fana.Sangat2 la peramah orangnye. Sebelum kami sampai ni, Mawi ngan Ekin baru jek balik.

Sapekah gerangan artis ini???











Yeaa...Rumah LO, Linda Onn. Linda pun peramah jugak orgnye.Sorry kualiti gmbar xbagus, time ni guna hp  biase2 je..

Pengalaman pertama raya rumah artis. Agak-agak tahun ni ada artis yg sudi jemput kami tak???Hihih(perasan)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah