CHERITERA KAMI...: Novel sendiri

Aug 2, 2012

Novel sendiri


Ann memang giler novel..rasanye memang minat ni dari kecik kot dah dipupuk. Ayah la paling rajin sekali layan anak die ni.Kalau ayah keluar mana-mana, mesti ada novel ayah beli utk Ann. Lepastue makcik pulak ade seorang kerja kat DBP.Lagi la kenkadang tu dapat novel free je.Actually, it more to story book or buku cerita.

Ada 1 buku yang Ann akan ingat sampai bila-bila.



Yea...buku cerita tajuk Anira. Tahun 1993, masa ni Ann baru 8 tahun.Wauuu!umur 8tahun dah baca buku camni.Padan la sampai sekarang giler dgn novel. Dah 19tahun usia buku ni, still simpan lagi. Ayah yang belikan. Dia cakap die kebetulan terjumpa buku ni masa pergi kedai mane ntah.So, die belikan untuk anak die ni.Huhuh...Sumber inspirasi ni. Hope satu hari nnti dapat terbitkan buku nama sendiri pulak.Aminn...InsyaAllah.


Tulisan comot zaman kanak-kanak;p


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah