CHERITERA KAMI...: Menang 8jam

Aug 10, 2012

Menang 8jam



Actually last month notice pasal menang ni. Cuma la ni baru nak share.Hihih.

Memang tak sangka dan terkejut juga. Saja scroll fan page Mr. David Teo, tup-tup name Ann naik sebagai salah seorang pemenang contest 8jam. Memang Ann ade masuk tapi just masuk camtu jekla kan. Tak expect lebih2. But yet, kalau dah namanye rezeki.Alhamdulillah.....




Menang hadiah saguhati pun ok dah. tapi kalau dapat Note tu lagi best kan.Hik3.Apepun masih menunggu email dari pihak Metrowealth. Katenye akan ada majlis penyampaian hadiah.Huhuh.Neves tau!

Korang rajin-rajin la terjah fb Mr.David Teo dan MIG Online, macam-macam update dan contest ada.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah