CHERITERA KAMI...: Macam Hana Tajima

Aug 6, 2012

Macam Hana Tajima



Last week kami iftar di luar(hutang dl cerita psl ni eh;p). Cik B kate pkai la semi casual la katenye. Disebabkan N takde baju baru dan macam xde idea kan. So, pakai jek la mn baju yg rase selasa dan xpayah nak menggosok bagai. Tang tudung pulak. Tak kan nak pkai ala kadar jek kan. Sekali-sekala nak jugak pelbagai.Mood bosan dah sampai. Nak membelit-belit dengan shawl, malas!Sebab pikir nnti nak solat semua. Ting!!Dah dapat idea dah:)





N : B, ok tak camni?Malas nak berbelit-belit
B : Waaaaaaa....macam Hana Tajima laaa...ok2, cantik2
N : Sengeh sampai telinga..

Dialog di atas bukan tipu-tipu tau, ni realiti.Hihih. Sebaik shawl ni lebar, so ok la buat gaya camni kan, xdela nampak singkat sangat.




Gambar kredit to Google

OK...ni lentok kebetulan ok..N baru google tadi jmp gambar Hana Tajima amik shoot lentok macam N.Hahhaa. Dan-dan nak cakap Hana tiru kte ken..Perasan sudah.B, see!Sayang lentok ni pose model tau.;p

So,tang ni boleh la kata ada sama kan. Tang lentok jek la kot.Tang muka, bila hana tajima cumey versi N mungkin ade persamaan ataupun N kurus slim macam Hana Tajima baru boleh same kan.Kih3...

Boleh la sesapa nak cari model sambilan. Model tudung jek la yea.Model baju xmau, kang xde orang nak beli pulak.Hahhahaha.

Ape kate survey, ada sama dengan hana tajima x???Sedar la diri kannn...sama tang berfesyen tudung jek la N...;p

p/s : To Hana Tajima, senang-senang jom la kite photoshoot saing;)

4 comments:

Saya Disini said...

cntik

Ann@zanyra said...

Saya Disini : tq;)

balkidz_hunny said...

aku dah ade si kecik tue, memang takdelah nak belit2 pakai shawl pun jarang. pakai instant jer :)

Ann@zanyra said...

balkidz_hunny : ayt tu aku slalo dgr dr mommy2...ok.pasni aku kene la biasekan ngn tudung instant pulak:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah