CHERITERA KAMI...: Kat mana nak beli??Siapa yg ada??

Aug 30, 2012

Kat mana nak beli??Siapa yg ada??




Kuih Sepit...Yang lipat atau bergulung..


Kuih Karas


Setakat ni beraya, tak jumpa lagi 2-2 kuih ni. Almaklumla kuih tradisional kan mungkin limited sikit kebarangkalian untuk jumpa tapi boleh aim la rumah mane yg selalo ada kuih-kuih ni.Hihi.Tetapiiiiii...kali ni belum jumpa lagi. Haritu balik Melaka pun, macam tak nampak jek bayang kuih ni.Hurmmm...

Kawan2, kt rumah korang ada tak kuih ni???Boleh la kami datang beraya..Hihih..

Ke ada yg tahu mane nak beli kuih ni???Share2la;)


8 comments:

~~AzaLea~~ said...

Slmt hari raya Ann..

Kat sepangnyol byk tempat jual kuih ni...

Ann, jemput dtg umah esk yer..

Ann@zanyra said...

AzaLea : Selamat Hari ry juga:)

sane byk eh jual..aisehhhh...blh cuba pergi ni..

rumah ktne aza??email la Ann alamat rumah..cantik_menawan25@yahoo.com:)

Anonymous said...

salam.. saya silent readers..
akak saya ader wat kuih sepet tu ngan kuih rose.. rangup jek.. (promote jap) TQ..

Ann@zanyra said...

Anonymous : salam...seyes ke ade???email akak cmne nk order ke ade fb ke cmne..hihihi...cantik_menawan25@yahoo.com:)

Lissa said...

hai. kat tenpat lisa ade jual kuih ni:)
mai la dtg raya uma lisa:)

FiZ said...

kat rumah saya adeee...kuih karas sgt sedap dikunyah sambil tgk tv.hehe..sja bg anne jeles.jemput la dtg umh.tp kat perlis la ;)

Ann@zanyra said...

Lissa : yeke...rumah lisa dekat mana??hihihih

Ann@zanyra said...

FiZ:kan..cuma kene hati2 la makan, nnti beterabur pulak..hihihih..mmg dh jeles pun ni sebab still xjmp lg kuih ni..wuwuwuw..waaa..perlis ke??FiZ simpan la sikit utk anne..hihihihi;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah