CHERITERA KAMI...: Amaryllis Spa & Salon

Aug 7, 2012

Amaryllis Spa & Salon



Lama jugak tak pergi spa ni sejak kahwin. Sebelum kahwin, rajin jugak pergi spa dengan sauna, massage bagai. Dah kahwin macam xberkesempatan jek nak buat.Hihihih. Jangan contohi saya yea;p!

Aritu pernah cerita yang N ade tergelincir dekat toilet dalam bulan lepas tak silap. Disebabkan badan pun rasa sengal-sengal tak sedap gitu kan, kene jugak la pergi berurut. Dok survey2 spa, akhirnye pergi Amaryllis Spa Wangsa Maju. 1st sebab melayu pastu ade buat traditional massage dan juga direkemenkan oleh kawan yang selalu pergi dekat situ. So, why not N try pulakkan:)


N amik pakej 5..Tungku herbal tu ganti dengan urut kepala:)


Pilih nak massage dengan minyak ape..Lupa dah N amik yg mane


Bilik persalinan.Ada bath tab, shower dan sauna kt tepi tu. Syok giler dapat buat sauna. Menitik-nitik peluhnye;p


Masa utk massage. Yang urut orang Indonesia. Memang dah berpengalaman. Pandai die urut. Sedap dan rasa.


Total masa dalam 2jam. Last skali minum air halia tapi N awal-awal tak nak sebab memang tak boleh masuk. Rugi kan?tapi dah tekak tak nak terima, cmne?Huhuh.


Dekat sini ade jugak spa untuk lelaki. Semestinye diurut oleh tukang urut lelaki yea. Salon pun ada.Sesiapa yang tengah mencari spa, boleh la cuba dekat Amaryllis ni pula.


Alamat : 17G, Jalan Wangsa Delima 2A, Seksyen 5, Pusat Bandar Wangsa Maju, KL
Contact : 03-4143 1062 atau boleh intai-intai facebook Amaryllis Spa



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah