CHERITERA KAMI...: Album-album lama

Aug 13, 2012

Album-album lama



Korang simpan lagi tak album-album lama?gambar zaman kanak-kanak.Gambar parents kahwin?Family Ann bab-bab gambar ni memang kalau boleh semua nak simpan tapi ktorg bukan jenis nak frame gantungkan just letak dalam album.


Album masa majlis kahwin mak & ayah...meriah!joget lambak siap


Gambar ayah zaman muda-mudi.Duduk atas penyu lagi;p


Antara album-album lama kami yang ada.Dah kuning-kuning kertas ngn album tapi dalam still elok lagi;)




Ada lagi album Ann dari baby, kecik-kecik semua ada lagi.Nnti la Ann publish yea kalau rajin.Hihih.Seronok bile kenkadang tengok balik album-album ni, teringat dulu kala. Dulu lain, sekarang lain.

2 comments:

~~AzaLea~~ said...

Salam Ann..

Wah, banyaknya Album... Kenangan terindah erk..

** Dh update pasal stori Dubai... Ann ade plan nk kesane ke?

Ann@zanyra said...

Aza : yeala..kenangan mahal ni..teringin nak naik Burj tu la..hihih..tp tgk tiket mahalnye..bape tiket aza ke sane?cerita la tmpt aza stay semua;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah