CHERITERA KAMI...: Aku Untukmu

Aug 2, 2012

Aku Untukmu


First time beli novel secara online dan direct terus dengan penulis novel sendiri. Sangat menerujakan!
Akibat terjebak dengan e-novel beliau di Karyaku2U. Tulip Ungu seorang penulis baru tapi tengah aktif sekarang ni. Rajin jugak update e-novel dan jugak group beliau, Tulip Ungu.

Ann antara 20 orang terawal yang order novel dari beliau. Dapatla kiss merah dan wish khas dari Tulip Ungu.Double excited!Tq cik Tulip.



Selamat berkarya dan semoga lebih sukses cik Tulip Ungu. Hasilkan lagi karya-karya yang terbaik yea:)



Sapa-sapa yang minat nak baca e-novel boleh terjah Karyaku2U. Tapi mostly macam biasa la sama dengan penulisan2u, cerita yang dikeluarkan takkan sampai abis.Sampai certain chapter, die akan stop dan release the novel. Marketing strategy bagus kan:)


2 comments:

FiZ said...

dah lma xbeli n bca nvel...rindu la plak..

Ann@zanyra said...

FiZ : ape lg..kene lepaskan rindu tu..hihihi;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah