CHERITERA KAMI...: Rawang Burger Bakar

Jul 19, 2012

Rawang Burger Bakar


Orang dah berapa kali makan, kita baru terhegeh-hegeh kan. Sebaik boleh call order dulu, tinggal datang ambil jek. Tq alang, belanja kami. Hihih sebab okid (anak buah) nak, yang lain pun nyibuk skali la.
Order burger daging yang biasa je.Take away.





RM8


Memang burger die semua ade sayur eh kt dalam??


Mmmm..xtau la sebab salah pilih burger ke ape tapi rasa macam kureng kick lor. .Anak-anak buah makan pun xabis, diorg ade sayur lagi la ssh nak makan.Huhuh..

6 comments:

Saya Disini said...

nmpk mcm sedp..

Ann@zanyra said...

saya di sini : nampak sedap kan..cuba la:)

Nana said...

eh xde plak sayur dalam daging kita dapat aritu

Ann@zanyra said...

Nana : yeke..tue la rsnye prnh tgk gmbr nana post xnmpk pun syir dlm daging ni..hurmm..musykil ni sebab sayur tu wat rase jadi kureng

kalis said...

kat mana ni wehhh???

Ann@zanyra said...

kalis : ni dekat wangsa maju seksyen 5..depan affin bank..try la..klu lalu depan carefour terus jek..nnti nmpk la stall ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah