CHERITERA KAMI...: Penat shooting dengan Adam

Jul 26, 2012

Penat shooting dengan Adam


Penat rupanye shooting ni eh. Nak amik scene parking kereta jek pun dah bape kali cut action cut action. Tu belum lagi scene yang ade dialog. Dah la time-time puasa ni kan. Bertabah jek la bila jadi pelakon tu.Kalau xberlakon, takde duit masuk pulak.

Hihihi. Cakap macam ade pengalaman jek kan. Ni Ann tengok orang shooting semalam kat depan opis.

Yang berpayung tu betul2 sebelah kereta saya.


Pastue pindah ke sanun pulak..Rasanye tengok krew tu lagi penat kot.Muka memasing letih jek. Kejap ke sana ke sini ke sinun.

Dok tunggu-tunggu jugak sapa pelakon nye.

  Ha...nampak tak tu.




Sorry ni jek zoom paling dekat yang boleh, guna tepon biase2 je..Dapat teka dah???



Adam Nur Kasih a.k.a Remy Ishak lor..Lain nampaknye.Macam lagi kurus dan cerah???Macam la sebelum ni pernah tengok dia face to face kan.Hihih..Heroin xde pulak masa ni.Gaya macam cerita lawak lawak jek.

Lepas settle kat parking, diorang masuk shoot dekat dalam klinik gigi tu. Tak dan la nak bergambar dengan Adam.Tengok dari dalam opis je.

Kat kawasan opis ni memang selalu org buat shooting. Aritu Johan a.k.a Botak shoot kat lorong belakang ni. Sebelum2 tu ade Aaron Aziz tp tu kwn opis yg ckp die perasan kt kedai dekat2 sini.Kalau Ann yang nampak, knpom2 Ann nak jugak amik gambar saing;p

6 comments:

Pink Lavender said...

huhuhu...kat area manalah tuh faveret diorg shoot tuh??

Ann@zanyra said...

Pink Lavender : wangsa maju;)

~Beb~ said...

hheheheh syiok le cuci mata.. sian ek dorang.. berpanas. buat berkali2.. heh

Ann@zanyra said...

~Beb~:hahahha..syiok la..sbaik dh nk blk klu x dok la kt tingkap ni intai2 kan..aah..dah la tgh puasa kan:)

Nana said...

ala...depan jek opis lama kita huhu
mmg situ port org soting kan

Ann@zanyra said...

Nana : aah..smlm depa bertapa reramai kt opis sebela pastue br pergi klinik gigi tu..betul la..mmg tmpt kte ni port soting kan, tinggal kte jek x msk tv..hihihi;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah