CHERITERA KAMI...: Mengidam tahap agak kritikal

Jul 19, 2012

Mengidam tahap agak kritikal



Raja Buah ni membuatkan Ann mengidam (bukan versi orang mengandung) sangat


Lama menahan nak dapat durian ni. Menahan bukan sebab ape tapi kami husband and wife ni demam tak sihat badan berganti-ganti. So, menunggu memasing sihat baru la dapat nak makan durian ni, kang ade pulak yang meleleh air liur nengoknye kan.


Dua kali ok pergi makan durian ni dalam selang sehari. Kali pertama makan dekat shah alam, dekat dengan I-City. Nak jumpa kawan-kawan alang-alang melepak la kat situ. Masa ni keluar solo molo cik B keje. Heaven betul bile durian tu masuk dalam tekak ni.Amik 3 biji, kami bertiga tak puas oo makan. Mahal la durian kat kedai tu tapi ramai jek orang datang beli.


1 kilo RM15.Mahal kan?dah pilih, orang tu dah siap-siap belah baru tau mahal..Hahahha..Nampak sangat memasing tak tau kan. Mekaseh pada yang belanja.*weee*


Msg cik B cakap makan durian, dia tak puas hati. Ann pun tak puas lagi makan. So, selang sehari kami suami isteri pergi la mencari dekat Sri Rampai tu malam gerimis redah jek la.


Terbaik kedai ni. Banyak pilihan, murah, sedap, servis bagus wooo:)


Kusyuk makan..Sebaik masa ni hujan dah stop.


Alhamdulillah dapat jugak makan durian before puasa. Oh lupe pulak sebelum mula sesi makan durian ni, rasa mengidam tu reda sikit bila dapat makan pulut durian dekat rumah kenduri kawin.Sedap wooo pekat betul pulut durian tu. makan dengan ayam goreng. teringat pulut ayam goreng padang besar.Yummy!


Hingga menjilat jari


Nak makan durian lagiiiiii!!!!;p

4 comments:

Pink Lavender said...

seronoknyer makbuyung yerr dpt mkn doyan...

Saya Disini said...

sedpnye..nk durian

Ann@zanyra said...

Pink Lavender : owhh..sy belum masuk kategori mak buyung lagi..cuma selera jek ngade2 macma mak buyung..neway..doakan kami yea..tq:)

Ann@zanyra said...

saya di sini : durian sangat sedappp...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah