CHERITERA KAMI...: Makan-makan sebelum puasa

Jul 20, 2012

Makan-makan sebelum puasa


Walaupun kami adik-beradik ni duduk area Kl dgn Selangor je tapi nak kumpul sekali semua agak la susah sebab memasing sibuk dgn kerja kan. Jadinye sempena bulan puasa esok, kami pakat la nak together-gether last Saturday. Tema potluck. Masing-masing bawak makanan sendiri, sekali kumpul penuh meja makan. Semua makan tersandar kekenyangan. Hihihih.


Separuh dari makanan yg ada

Ann beli Sate Samuri, teringin nak makan sate perut. Along bwk nasi ayam pasar keramat. Alang bawak KFC. Angah bawak kek.(kek red velvet beli kat pasar tani Setiawangsa, sedap sangat). Banyak kan makanan?Sambil makan sambil borak2, tak sedar byk dah makanan sumbat dalam mulut.Hihih..

Nti boleh buka puasa saing pulak:)

5 comments:

Saya Disini said...

sedpnye...teringn satay

Ann@zanyra said...

Saya Di sini :yg teringin tu kene cpt2 cari:)

ezwan rosli said...

SAte Hj Samuri... banyak kawan-kawan kata rasanya tak sebest dulu.. betui ka ?

ezwan rosli said...

Sila jadi pengikut & lawati http://sangpereka.blogspot.com

Ann@zanyra said...

ezwan rosli : so so la rs die..ade 1 kedai dkt ngn rumah lg sedap kot:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah