CHERITERA KAMI...: Makan dalam kuali

Jul 13, 2012

Makan dalam kuali


Sape pernah makan dalam kuali??Ann memang macam xbape suke la makan dalam kuali ni, tapi sebab saja la nak mencuba plus dah tak tau nak makan ape pun masa pergi Wangsa Walk haritu. So, kami pun decide nak makan dalm kuali a.k.a Little Wok.Hihih..


Sesuai untuk yang minat menu ala-ala Chinese food


muka control lapar ni, tak sabar nak ngap


Tengah2 tunggu makanan sampai, dengar pulak orang dok nyanyi kan..sekali dengar macam Shila Hamzah, 2 kali dengar pun macam Shila Hamzah jugak.


Betul la...Shila tengah perform untuk Karnival Pengantin dekat Wangsa Walk


Alaaaa...xboleh la tengok karnival pengantin ke pesta pengantin ke tengok gambar org kawin ke video ape2 la yang related dengan wedding, mesti punya rasa nak wat majlis lagi sekali.:)


Ann order Chicken Wing Fried Rice ( ayam mesti ade;p)..Blh tahan


Fu Yong Egg name gempak sebenarnye telur dadar jek tapi sangat besar dan banyak isi dan tebal,RM12 ok:p


Cik B order Bitter Gourd Rice, nasi peria..euwwwww...hahahah..ok la ade daging ayam black paper sikit(lupa pulak amik gambar, nampak nau lapar dah memasing kan)


Total RM30++


2 comments:

hazman aka species1980 said...

perghh... telur dadar je dah charge rm12 ... memang buat duit laaa

Ann@zanyra said...

hazman : tuelanye...mmg skali ni jek la pergi..huhuuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah