CHERITERA KAMI...: Let's Celebrate Life..One Child One Hope

Jul 13, 2012

Let's Celebrate Life..One Child One Hope



Terima kasih kepada sahabat yang sudi bagi kami tiket ke Charity Concert ni. Concert hari sabtu, ari jumaat malam baru member bagi. Dia last minute xdapat nak hadir, jadinye die pass ke kami. So, kami On jek la walaupun cik B masa tu tengah xberapa sihat.


Mulanye berbelah-bagi jugak antara pergi dan tak. Walaupun tiket dapat free tapi sayang pulak RM300 tu. Takpe, kite pergi jek kalau tak best kite balik la:)


Bertempat di Plenary Hall, KLCC Convention Center. Merasa la jugak masuk sini. kecik sikit dari PICC.


Dirasmikan oleh Raja Muda Perlis

Actually concert ni dianjurkan oleh Smart Reader Kids di samping menerima anugerah dari Malaysia Book of Records sebab mempunyai rangkaian tadika yang banyak di Malaysia dan juga mengumpul dana untuk charity mereka la. Seramai 1000 lebih pelajar yang melibatkan diri dalam persembahan malam tu.


Nyanyi lagu tema Let's Celebrate Life..Not bad 


Comel tengok budak-budak ni buat persembahan, macam-macam gaya mengerlip make-up memasing


Adibah Nor as a MC. More exciting sebab dapat dengar die nyanyi. Memang sangat superb!


Kami sangat seronok malam tu. Rasa macam tengah tengok anak sendiri wat performance.Hihih.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah