CHERITERA KAMI...: Kuih Tart Sedap

Jul 27, 2012

Kuih Tart Sedap



Rezeki..rezeki..Belum habis minggu pertama puasa dah dapat macam-macam kat opis ni.Aritu telekung, hari berikutnye dapat pulak Kuih Tart sedap dan CD surah al-quran.Alhamdulillah



Kuih Tart @Quetart ni memang every year kami akan dapat sebab 1 of our boss besar memang suka dengan kuih ni so dia bagi kat anak-anak buah die jugak. Tak silap kedai ni dekat KL Sentral. Ann memang kurang sikit kuih tart ni tapi tart nenas ni sedap jugak la.Every year tak payah order, tunggu je sebab tau akan dapat.Hiihih.

CD surah-surah pilihan tu pulak tahun ni opis 'senior' buat sendiri dan ke staff-staff. Bagus dengar sesambil buat kerja ni. Dapat la kite membaca al-quran sekali.kan??

Terima kasih pada yang memberi.

4 comments:

Nana said...

huhu nak jugakk
mmg suke gile quetart ni
tiap2 thn dapat dulu
nnt nak raya dapat apa lagi ntah
mcm2 boz kasi kan

Ann@zanyra said...

Nana : aiseh..dpt cukup sorg 1, dpt lbih mmg dh pass dh kt nana..tuela psl nk dkt ry nnti xtau ape pulak dpt..rezeki2:)

FiZ said...

wah..bestnya...kje kt mna ni..tingin nk kje kt ctu jgk la.hehe ;)

Ann@zanyra said...

FiZ : hihihih...time nk ry mmg slalo dpt camni:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah