CHERITERA KAMI...: Kelas muzik

Jul 13, 2012

Kelas muzik


Muzik tu kan meluaskan maksudnye. Rasenye semua orang suka muzik kan. Same la dengan kami. Ann dulu (flashback la pulak) pernah attend kelas muzik under YAMAHA. Tapi xabis pun, sebab xde geng pastue malas pastue banyak benau alasannye. Last-last belajar sampai tau la note-note sikit dalam muzik tu plus main keyboard sikit. Tapi kalau tanya sekarang, confirm2 dah kelaut. Kalau fikirkan memang sayang tersangat-sangat but past is past.Hahahha. Ayat pasrah. Banyak rupenye yang saya bazirkan masa kecik-kecik dulu. ;p

So, now klu tengok orang yg teror anything related to music memang sangat impress. Pastue mula la gatal nak try pulak.Hahahha.

Ada hati nak beat Najwa dengan Ainan Tasneem;p


Ni olang memang dah biase perform. Dekat U dulu, die la ketua ni cuma depan wife die jek die xpernah perform, xptt2.Hihih.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah