CHERITERA KAMI...: Kebaya Nyonya Cantik

Jul 18, 2012

Kebaya Nyonya Cantik



Entry nak buat business pulak harini. Tolong my SIL promote business yang baru On 4 hari. Kite nak membeli xberdaya.Hahahaha..size celah mane pulak nak dpt kebaya ni kan. Kawan-kawan kalau ade yang berminat, kalau xnak pakai untuk diri sendri untuk anak-anak ke anak buah ke untuk hadiah ke sapa-sapa jek la boleh la singgah ke kedai Kebaya Nyonya di parking lot Carrefour Wangsa Maju.




Kebaya untuk kanak-kanak..cute sangat:)




Model kebaya kita..hihih


Sudi-sudikan la yea teman-teman untuk singgah, tak beli pun xpe tengok cuci mata pun boleh;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah