CHERITERA KAMI...: Giler Ulam

Jul 23, 2012

Giler Ulam


Kami suami isteri memang giler ngn ulam..Selalo nye geram tgk petai, jering dan kacang botol. Cik b suka juga ngn pegaga, Ann kureng tapi still boleh makan lagi la. Serious kalau nampak petai berjuntai tergantung kt kedai-kedai tu kan, mesti nak beli. Tapi petai pun ade musim kan. Kalau bukan musim die, mahal woo.1 ikat 2 papan RM5. Jering pun ada musim jugak.


Tempat favourite kami kalau cari ulam ialah dekat chow kit. Pergi malam-malam, parking jap tepi jalan tu kan ada banyak kedai-kedai sayur dengan buah-buahan. Rambang mata:)

Petai 4 papan RM5..Jering sekilo RM4

Semua dari hasil tangkapan cik B..Hari-hari la kite makan ulam. Terbaik!!!Bertambah-tambah makan dengan ulam ni.


Korang suka makan ulam x?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah